Om os
historien bag
Senzo
Vores mission er, at introducere nye smagsfulde produkter til byen. En innovativ sammensmeltning af retter fra hele verden tilpasset de vestjyske himmelstrøg. Vi har over 17 års erfaring i at servere mad for Esbjergenserne og ved hvad det er kunderne har efterspurgt.
hvordan det startede
I november 2011 åbnede Senzo pizza på hjørnet af Frodesgade og Sjællandsgade og fik dermed overtaget den karakteristiske hjørnebutik fra en gammel Esbjergensisk bager. Ønsket dengang, var at vise esbjergenserne en ny måde, at spise pizza på med de velkendte og populære gourmet Senzo pizzaer.

hvor er det på vej hen
Nu skruer vi tiden frem til 2022, hvor der i den grad er øget fokus på at det man spiser skal være af god kvalitet, sundt og ikke mindst bæredygtigt. Senzo 2022 blev født udefra et ønske om at tilbyde byen en ny type Take Away der er velsmagende, nemt, enkelt og uden madspild.
ansvar
Friskheden og kvaliteten af vores produkter kommer altid i første række. Det er mere aktuelt end nogensinde bl.a. at minimere madspild og give kunderne en velsmagende kødfri alternativ.

